AQUA-CELL®

Aqua-Cell® er en bi-komponent membran med utmerkede pustende egenskaper, og den er 100 % vanntett. Med Aqua-Cell®, holdes føttene tørre og friske.

COOL&ME®

Cool&Me® er en teknisk funksjon som finnes i spesifikke Airtox innleggssåler. Systemet er designet for å regulere temperaturen og transportere fuktighet. Med systemets unike sekskantede mikrokanalkonstruksjon transporteres svette bort fra føttene dine og fordamper. Cool&Me® bidrar til å forhindre overoppheting og forbedrer fothygienen.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® er et høyteknologisk tekstilsystem som gir god luftsirkulasjon gjennom alle lagene på skoens overdel. Med den forbedrede pusteevnen vil du sannsynligvis få tørrere og friskere føtter gjennom dagen.

StyroSoft®

StyroSoft® er en unik støtdemperteknologi utviklet av Airtox ekspertenhet, LAB 32. StyroSoft®-såler er myke og sprettende. StyroSoft® har en rebound-effekt på opptil 64 %. Resultatet er enestående gåkomfort.

WHITELAYER®

Verdens letteste og mest fleksible anti-penetreringslag for vernesko! Whitelayer® er usedvanlig fleksibel og veier kun 32 grams. Den er 55 % lettere sammenlignet med andre tekstil-anti-penetreringslag. Materialet er også fuktabsorberende.