OM DEN AIRTOX SELSKAP

HER VIL DU finne ut hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi skaper de beste sikkerhetsskoene

De AIRTOX Selskapet

 

airtox-firmaet

 


AIRTOX® - den episke danske sikkerhetssko fullpakket med morgendagens teknologier. Tilbyr overlegen komfort og usett letthet til det profesjonelle markedet. Som en innovativ dansk skoprodusent inngår vi ikke kompromisser!

At Airtox, vi utstyrer skoene våre med de mest innovative og banebrytende teknologiene som noen gang er sett i sikkerhetsskoindustrien. Våre sko har beskyttende tåhetter, eksepsjonell sklisikkerhet og de letteste antiinntrengningslagene på markedet. Våre vernesko har elektrostatisk spaltende såler (ESD) og støtdempende innleggssåler som har en kjøleeffekt. Airtox vernesko har superlette og fleksible mellomsåler og svært komfortable yttersåler. I tillegg til denne, Airtox vernesko bruker også vanntett og pustende overdel og en bred skandinavisk passform. Dette er bare noen av funksjonene som gjør Airtox vernesko markedets beste vernesko.


Airtox er et gjennombrudd merke av vernesko rett ut av Danmark.


Vi lager sikkerhetssko med eksepsjonell kvalitet og komfort, mens han fremdeles er stilig og fasjonable for bruk året rundt.

I dag, Airtox produkter selges utelukkende i utvalgte butikker rundt omkring Europa. Målet vårt er å utvide vårt globale fotavtrykk og gjøre produktene våre tilgjengelige i flere land i nær fremtid, slik at flere kan glede seg over de flotte verneskoene fra Danmark.


For tiden fokuserer vi på utvikling og produksjon vernesko, og selge våre produkter over hele verden i store mengder B2B. I tillegg til vårt internasjonale mål, å sikre kontinuerlig støtte fra lokale virksomheter på Airtox, vi samarbeider også med små og familiedrevne selskaper, som vi intenst jobber med for å bygge vellykkede og langvarige forhold. Dette er noe vi setter stor pris på.

Legenden om AIRTOX merke

 

Ansiktet til Airtox merke er en karakteristisk, litt rovfugl. Hva er opprinnelsen? Hva representerer det? Og hva har det å gjøre med sikkerhetsskoens fremtid?De Airtox fugler rørt ned på jorden fra en fjern planet utenfor solsystemet vårt. De er meget smarte, mekaniske vesener med avansert intelligens.


De kom til jorden og - av en ukjent grunn begynte de å lage sko med spesielle egenskaper, aldri sett før i fottøyindustrien. De deler disse revolusjonerende produktene med mennesker. Du kan ikke være sikker på hvordan du kan få kontakt med dem, da kommunikasjonen deres med mennesker har forskjellige former.


Ironisk nok er et av de mest konsentrerte reirene til Airtox fugler finnes på Københavns lufthavn. Derfra reiser de store avstander, hovedsakelig i flokker, for å spre befolkningen over hele verden.


Vi vet ikke så mye om dem, men det vi vet er at Airtox fugler er uforutsigbare, utvikler seg raskt og er langt mer teknologisk avanserte enn noe på jorden. Kunnskapen og teknologien de deler med oss, gjør livene våre mer komfortable, stilige og trygge.


Hensikten med historien er å skape en illusjon av denne fuglen, som tar kontroll over Airtox FoU-divisjon med et oppdrag å bringe de nyeste teknologiene til jorden Fra den intergalaktiske halvkulen, slik at vi kan lage de mest sofistikerte, ultra komfortable skoene. Sko som er fylt med de mest fantasifulle og nesten utelukkede teknologiene.

Dansk design og utvikling av de beste verneskoene

 

AIRTOX forskning og utviklingsteknologier


AIRTOX hovedkvarter har base i Danmark. Herfra gjennomføres all design, utvikling og forskning. Vi har brukt enorm tid og ressurser på å undersøke teknologier og teste materialer, komponenter og nye systemer.

Vårt FoU-team har mer enn 20 års erfaring med sikkerhetssko og holder oversikt over hele utviklingsprosessen, fra den første designskissen til det endelige produktet.VI TESTER VÅRE PRODUKTER I DE MESTE EKSTEME MILJØER
Vi garanterer påliteligheten og kvaliteten på alle våre produkter. I motsetning til en stor del av konkurrentene våre, inngår vi ikke kompromisser. Vår prioritet er kundenes tilfredshet.VI bruker omfattende teknologier
For øyeblikket er det noen få teknologier som er tilgjengelige i Airtox utvalg av sko: Aqua-Cell®, StyroSoft®, Whitelayer®, Cool&Me® og Powerbreeze®. Disse teknologiene er nøye konstruert by Airtoxspesialenheten “Lab 32”.VI TAR ALLTID OM FREMTIDEN

At Airtox Vi er proaktive med å utvikle og undersøke nye trender innen sikkerhetsfottøyindustrien. Vi har som mål å forbli nyskapende og i forkant av bransjen. Nye teknologier ennå ikke implementert i Airtox produkter testes, og fordelene med introduksjonen blir diskutert for å sikre at AirtoxUltralette vernesko er de mest avanserte i markedet.

Misjon & visjon

 

Misjon og Visjon AIRTOX


Vår visjon og det overordnede målet er å bli det mest unike og innovative merkevaren innen industriell sikkerhet.


For å nå dette målet er vi for tiden på misjon for å utnytte kunnskapen og inspirasjonen fra globale kulturer. Dette gjør vi ved å samarbeide med mennesker og selskaper over hele verden og ved å bygge et flernasjonalt miljø på arbeidsplassen vår. 


Gjennom arbeidsprosessen fokuserer vi på samfunnsansvar og gode arbeidsforhold for å sikre at motivasjonen og dedikasjonen til hver eneste kollega akselererer til perfeksjon.


Vi bryr oss om beskyttelsen av miljøet vårt og sørger for at både oss selv og alle våre leverandører er opptatt av å strengt følge alle internasjonale og lokale miljølover.

Karrierer kl AIRTOX

karriere på airtox vernesko messe

 


Karriere kl Airtox og samfunnsansvar:


Vår prioritet er å tilby våre ansatte de beste arbeidsforholdene. Vi mener det er av vesentlig betydning å generere et komfortabelt arbeidsområde for å sikre at våre ansatte spiller en aktiv rolle i den positive utviklingen av selskapet vårt. Derfor har vi en åpen, ikke-diskriminerende tilnærming til våre ansatte og samarbeidspartnere og sikrer at mangfold og selvutvikling støttes.


Vi følger en global Code of Conduct, som består av flere grunnleggende prinsipper for etisk og ansvarlig atferd på verdensbasis. For alle våre samarbeidende leverandører garanterer vi følgende: alle ansettelsesforhold vil tilfredsstille grunnleggende behov i henhold til FNs konvensjoner.


Vi søker alltid nye talenter for å bidra til teamet vårt. Hvis du er modig nok til å jobbe i vårt morsomme, raske og innovative miljø, kan du søke og fortelle oss om deg selv!