AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn vernesko

AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn

En trendy fusjon med mote og sikkerhet

Det svært avanserte Airtox-X-Han Kjøbenhavn sikkerhetssko er preget av en rekke super features, for eksempel det revolusjonerende spikertrampvern: Whitelayer® - sterk som stål og myk som en kjøkkenklut. Med Whitelayer®, Airtox laget en banebrytende teknologi som setter Airtox-X-Han Kjøbenhavn vernesko bortsett fra alt annet vernesko i markedet du kanskje kjenner i dag.


Airtox har også oppgradert det øvre materialet for denne stilen til et nytt og avansert mikrofibermateriale. Dette materialet tilbyr lette, pusteevne og vannavvisende egenskaper. Passformen til denne stilen er overlegen og en klasse for seg. Ingeniørene våre har lyktes med å skape en passform som er bred, atletisk og får skoene til å passe som en hanske.


Whitelayer® kombinert med Airtox AIR-system 3.0, gjør det Airtox-X-Han Kjøbenhavn vernesko fleksibel i en grad som bare kjent fra noen få gode joggesko.


Tilgjengelig i en fargeversjon: svart

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

En trendy fusjon med mote og sikkerhet

Det svært avanserte Airtox-X-Han Kjøbenhavn sikkerhetssko er preget av en rekke super features, for eksempel det revolusjonerende spikertrampvern: Whitelayer® - sterk som stål og myk som en kjøkkenklut. Med Whitelayer®, Airtox laget en banebrytende teknologi som setter Airtox-X-Han ...

Super Features:
Egenskaper:
  • Lett overdel i Nanotech mikrofiber
  • NEO-stål lett tåhette
  • TPU klar yttersåle med høy ytelse
  • Bred nordisk passform
  • Yttersåle med olje, syre og drivstoff
  • Varmebestandig opp til 150 ° C for yttersåle
Størrelse:

37-46