COOL&ME®

COOL&ME® er et svært avansert kjølesystem. Systemet er designet for å forbedre luftsirkulasjonen i innersålen, og for å regulere temperatur og komfort. På grunn av en unik sekskantet mikrokanals konstruksjon, transporteres dråper svette bort fra føttene dine, fordamper og holder føttene tørre. Samtidig kan frisk luft lett passere gjennom innersålen. COOL&ME® forhindrer føttene i å bli varme og svette for å øke den generelle komforten når du har på deg skoene.

Les mer

POWERBREEZE®

PowerBreeze® er vårt høyteknologiske, pustende stoff brukt i mange Airtox Produkter. I motsetning til COOL&ME® system, PowerBreeze® brukes i den øvre delen av skoen for å tillate konstant luftstrøm. Denne mikrofabrikken hjelper deg med å håndtere svette og opprettholde en tørr følelse når du bruker skoen. PowerBreeze® gir overlegen pusteevne, og gir deg følelsen av ekte friskhet hver gang du bruker din Airtox.

Les mer

WHITELAYER®

WHITELAYER® er ikke mindre enn en global sensasjon, og brukes i Airtox for første gang noensinne i sikkerhetsskoindustrien. Dette unike, ikke-metallfiltede stoffet er en revolusjon i anti-perforeringsmateriale for fottøy. Det er en ekstremt sterk, lett, myk og svært fleksibel fiber som ikke har noen reell konkurranse på markedet. WHITELAYER® ble opprinnelig utviklet i USA for det amerikanske militærets antipenetrasjonsbruk. Siden da, WHITELAYER® har blitt videreutviklet eksklusivt for Airtox industries inn i et anti-perforeringslag, det sterkeste i sitt slag. 

Det gir et ekstraordinært høyt beskyttelsesnivå for føttene i alle miljøer. WHITELAYER® gir deg bevegelsesfrihet og overlegen komfort. Ved hjelp av teknologier som WHITELAYER® , Airtox har vært i stand til å bygge bro mellom vanlige trenere og vernesko!

Les mer

AQUA-CELL®

AQUA-CELL® er vår en-til-en-type bi-komponentmembran som lager AIRTOX vernesko 100% vanntett. Det fungerer perfekt selv i det mest ekstreme været, og gir beskyttelse mot regn og våte arbeidsforhold. De AQUA-CELL® membranen er også pustende. Som et resultat, AQUA-CELL®  holder føttene dine tørre og friske hele tiden.

 

Les mer