AIRTOX TX44 vernesko

transam

Full sikkerhet med makeløs komfort

Det svært avanserte Airtox stil TX44 er preget av en rekke super features, for eksempel det revolusjonerende spikertrampvern: WHITELAYER® - sterk som stål og myk som en kjøkkenklut. Med WHITELAYER®, Airtox har laget en banebrytende teknologi som skiller TX44 fra alle andre sikkerhetssko i markedet du kanskje kjenner i dag.


Airtox har også oppgradert det øvre materialet for denne stilen til et nytt og avansert mikrofibermateriale. Dette materialet tilbyr lette, pusteevne og vannavvisende egenskaper. Passformen til denne stilen er overlegen og en klasse for seg. Ingeniørene våre har lyktes med å skape en passform som er bred, atletisk og får skoene til å passe som en hanske.


WHITELAYER® kombinert med Airtox AIR-system 3.0, gjør sikkerhetsskoen TX44 fleksibel i en grad som bare kjent fra noen få gode joggesko. 


TX44 er utstyrt med de enkle av og på UTURN® tråd snøresystem.


Tilgjengelig i en fargeversjon: rød (se for forskjellige fargekombinasjoner TX11, TX22 og TX33, for versjonen med skosnøre, se på TX1, TX2 or TX3, for midcut boot-versjon - sjekk TX66).

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Full sikkerhet med makeløs komfort

Det svært avanserte Airtox stil TX44 er preget av en rekke super features, for eksempel det revolusjonerende spikertrampvern: WHITELAYER® - sterk som stål og myk som en kjøkkenklut. Med WHITELAYER®, Airtox har laget en banebrytende teknologi som skiller TX44 fra alle andre ...

Super Features:
Egenskaper:
  • NEO-stål lettvekt tåhette
  • TPU klar yttersåle med høy ytelse
  • Bred skandinavisk passform
  • Yttersåle med olje, syre og drivstoff
  • Varmebestandig opp til 150 ° C (yttersåle)
Størrelse:

37-46

Andre produkter i denne serien