AIRTOX MB7 sikkerhetssko

McLaren

De AIRTOX MB7 sikkerhetssko

MB7 er en "Super Charged”, Lettvekt og allsidig sikkerhet sko.


Denne stilen tilbyr Airtox's ikoniske spikertrampvern: WHITELAYER®. Dette materialet ble opprinnelig utviklet i USA som et spesielt prosjekt for de amerikanske elitesoldatene, Navy Seals, som krevde skuddsikre vester som var spesielt lette og fleksible.


WHITELAYER® er ekstremt fleksibel og samtidig sterkere enn stål. Den integrerte WHITELAYER® spikertrampvern i MB7 veier bare 32 grams og er dermed 55% lettere enn andre tekstilspikervernmaterialer. Som en ekstra bonus er materialet svært fleksibelt, pustende og fuktighetsregulerende.


De MB7 er et oppslukende kunstverk som føles og ser premium ut. Skoen tilbyr ekstremt høy komfort. Stilen er sklisikker og varmebestandig opp til 300 ° C. Det øvre materialet er laget med den høyeste kvaliteten av AAA + nubuckskinn. Tungt arbeid.


Tilgjengelig i en fargeversjon: svart (for sjekket versjonskontroll MB5).


ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

De AIRTOX MB7 sikkerhetssko

MB7 er en "Super Charged”, Lettvekt og allsidig sikkerhet sko.


Denne stilen tilbyr Airtox's ikoniske spikertrampvern: WHITELAYER®. Dette materialet ble opprinnelig utviklet i USA som et spesielt prosjekt for ...

Super Features:
Egenskaper:
  • Ultimate MI6 lett tåhette av aluminium
  • Bred skandinavisk passform
  • EVA avansert mellomsåle for suspensjon
  • Yttersåle med olje, syre og drivstoff
  • Varmebestandig 300 ° C NRT gummi yttersåle
Spesielle funksjoner:
Antipenetrasjonslag Antistatisk-ESD Cool&Me® ventilasjonssystem Fleksibel såle Varmebestandig yttersåle Lett og myk Beskyttet tåhette Støtdemping Sklisikker såle
Størrelse:

37-48

Andre produkter i denne serien