AIRTOX FM11 vernesko

Formula

FM11 vernesko fra AIRTOX

FM11-stilen fra Airtox er en Super Charged allround lett og svært pustende vernesko.

 

Denne stilen tilbyr Airtox's ikoniske spikertrampvern: Whitelayer®. Dette materialet ble opprinnelig utviklet i USA som et spesielt prosjekt for de amerikanske elitesoldatene, Navy Seals, som krevde skuddsikre vester som var spesielt lette og fleksible. Whitelayer® er ekstremt fleksibel og samtidig sterkere enn stål. Den integrerte Whitelayer® spikertrampvern i FM11 veier bare 32 grams og er dermed 55% lettere sammenlignet med andre tekstilspikervernmaterialer. Som en ekstra bonus er materialet svært fleksibelt, pustende og fuktighetsregulerende.


FM11 tilbyr et ekstremt høyt komfortnivå og er veldig sklisikker og varmebestandig opp til 300 ° C. Den øverste drives av PowerBreeze® luftstrømningssystem som hjelper til med effektiv pusteevne og økt luftsirkulasjon i skoen. Stilen er metallfri, veldig pustende og anbefales kun til bruk i områder som ikke krever vannmotstand. Middels plikt.


ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC ESD HRO

FM11 vernesko fra AIRTOX

FM11-stilen fra Airtox er en Super Charged allround lett og svært pustende vernesko.

 

Denne stilen tilbyr Airtox's ikoniske spikertrampvern: Whitelayer®. Dette materialet ble opprinnelig utviklet i USA som et spesialprosjekt for de amerikanske elitesoldatene, Navy Seals, som krevde skuddsikker...

Super Features:
Egenskaper:
  • AIRTOX PRO smart snøring
  • TPA-Plast lett tåhette
  • Bred skandinavisk passform
  • Yttersåle med olje, syre og drivstoff
  • Varmebestandig 300 ° C NRT gummi yttersåle
Størrelse:

36-48

Andre produkter i denne range