Om oss | Airtox Company

Engasjert av vikinger

 

airtox-selskapet

 

Airtox – den episke danske verneskoen spekket med morgendagens teknologier. Våre produkter er konstruert og designet i Copenhagen, – samlet i utvalgte land over hele verden.

Legenden om Airtox-fuglenVaremerket for Airtox er en mystisk romfugl, «ute av denne verden». Hvor kommer det fra, og hva har det med fremtidens vernesko å gjøre?


De kraftige og mystiske "romfuglene" gjorde landslag på jorden fra en fjern planet på den intergalaktiske halvkule. De representerer fremtiden, og de fokuserer på Airtoxicating vernesko.


De ville fuglene fra verdensrommet allierte seg raskt med Airtox sin utviklingsavdeling, LAB 32, og begynte umiddelbart å forurense enheten med deres futuristiske romteknologier. Dette er grunnen til at fuglene raskt ble synonyme med de surrealistiske teknologiene som finnes i Airtox vernesko.


Bortsett fra dette vet vi ikke så mye mer om dem – annet enn at de er uforutsigbare og i stand til å transformere seg med lynets hastighet. Hvis de finner det nødvendig, vil de bryte gjennom enhver hindring.

Konstruert og designet i Copenhagen

 

AIRTOX forsknings- og utviklingsteknologier


Hos Airtox produserer vi luksuriøse og svært komfortable produkter. Vi forsker og eksperimenterer hele tiden med nye materialer og avanserte teknologier. Vårt innovative teknologiteam, LAB 32 in Copenhagen, overvåker design og utvikling.

Nyskapende teknologi!

Vi utstyrer så mange produkter som mulig med vår eksklusive super features av fremtiden:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Misjon

 

Mission_airtox


Airtox sin visjon er å redefinere konseptet vernesko.


Vi designer innovative, avanserte og gjennomtenkte produkter. Vårt FoU-utviklingsteam, LAB 32, jobber tett med profesjonelle laboratorier over hele verden for å utvikle og optimalisere produktene våre.


Vi har fokus på samfunnsansvar og gode arbeidsforhold. Vi prioriterer presentasjonen av miljøet vårt og krever at alle forretningspartnere følger globale og lokale miljølover.

 

Arbeidsetikk

 

karriere på airtox vernesko-messe


Hos Airtox streber vi etter å tilby våre ansatte gode arbeidsforhold. Vi tror at våre ansatte er avgjørende for selskapets eksplosive pågående vekst. Vi har en åpen og ikke-diskriminerende tilnærming til våre ansatte og legger vekt på at mangfold og egenutvikling støttes.


Vi følger en global atferdskodeks som består av flere grunnleggende prinsipper for etisk og ansvarlig oppførsel. For alle våre leverandører krever vi at alle ansettelsesforhold skal oppfylle de grunnleggende kravene i henhold til FN-konvensjonen.